Om Prago.se

Prago Of Sweden                 Kundtjänst
Box 103                                  Telefon: 040-100 154 (vardagar 09.00 – 17:00)
236 23 Höllviken                   E-post: info@prago.se
Sweden                                   E-butik: www.prago.se

Org.nr: 7610207560
VAT: SE761020756001
Bankgiro: 855-6094

Prago.se
Prago™ är ett registrerat varumärke hos Patent- och registreringsverket och ägs av Prago Of Sweden.
Prago.se är butiken för Dig som på ett enkelt och tryggt sätt vill komplettera Din garderob med klassiska, stilrena och moderna väskor, plånböcker och accessoarer. Vi har alltid bra erbjudande och fyller ständigt på butiken med nya produkter i härligt skinn, läder eller canvas med hög lyxkänsla.

Vi uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment med märkesväskor för herr, dam, killar och tjejer för Dig som letar efter en snygg väska, en trendig datorväska som skyddar, lyxig portfölj, tuff axelväska, moderiktig messenger bag, praktisk weekend bag eller en rymlig necessär.

Kundlöftet – vad kan du förvänta dig?
Vår primära fokus är att du som kund ska vara nöjd. Ja, såpass nöjd att du gärna rekommenderar oss för dina vänner och kollegor. För att uppnå detta arbetar vi hårt med att säkerställa hela kedjan från det att du besöker vår butik online tilldess att du får din beställning levererad och det att du använder väskan, portföljen, plånboken eller accessoarerna som du beställt av oss. Vi arbetar hårt för att ge dig 100 % service och en angenäm, trygg och givande shopping upplevelse.

 

Utbud:
Här hittar Du ett brett utbud av tidlösa och stilrena plånböcker, portföljer, datorväskor , axelväskor, weekendbags och necessärer från Baron, Tuscany leather, Delsey, The Monte, Tony Perotti och Paul Chriz mfl. Vi har även accessoarer såsom t ex manschettknappar, slipsar, flugor, underkläder och mycket mer från Amanda Christensen, Amanda Christensen, Lenander. Här hittar du samtliga varumärken, läs mer.

För företag (B2B)- erbjudande för företag!
Här på Prago.se hittar ni stilrena, trendiga och tidlösa produkter som passar utmärkt att ge som gåva till era medarbetare, samarbetspartners, vinst vid säljtävlingar eller varför inte till era viktigaste kunder.
Se vad vi kan göra för er, läs mer.

Vår historia:
Idén och visionen med Prago Of Sweden föddes redan i slutet av 1990-talet. Som de flesta av oss känner till så kom börskraschen i början av 2000-talet vilket fick luften att gå ur bubblan och tillföljd av detta gick många e-handelsjättar i konkurs. Sedan dess har mycket hänt, tekniken har utvecklats, vi är mer benägna att handla online osv vilket bidragit till att Prago.se lanserades först 2012. En av de stora utmaningarna inför lanseringen av Prago.se var att välja ut de varumärken som vi tror att du som kund kommer att bli nöjd med och som vi vet håller den kvalitet som vi kan stå för.

Vi är sociala:
Nu kan du hålla dig uppdaterad via vår FB-sida och via Instagram. Vi är aktiva på Facebook och från och med januari 2014 finns vi nu aktiva på Instagram. Här kan du ta del av nyheter, bra erbjudande och spännande tävlingar som vi kommer att publicera kontinuerligt. Följ och gilla oss på Facebook och Instagram du med.

Samarbetspartners
Prago Of Sweden Box 103
236 23  Höllviken
Sweden
Kontakt E-post
Webb www.prago.se
Nyhetsbrev